bijbellezen

Droomworkshop Tarotcongres 6 maart


              

                                                     

Materiaal voor de workshop "Tarot en dromen" op het tarotcongres komende zaterdag. Links boekjes voor iedere deelnemer met het werkblad voor de workshop en extra droomleggingen. Ze zijn heel mooi: een gevouwen A3 met nietjes. Heeft Eric verzonnen, van de Kopieerderij in Heerenveen. Rechts de achterkant van de orakelkaarten met 'beroemde dromen' voor ieder die geen droom heeft: van Kafka, Jung (sic.), Doris Lessing, Lewis Caroll, Turgenev, D.H Lawrence. Gemaakt door Lidwien van de copyshop in Wolvega. Copyshops zijn belangrijk voor mij. Ze maken al het lesmateriaal.
Tags:
Dromen
(Anonymous)
Nou moe, heb ik je net en droom beschreven, lees ik nu dat je daar een workshop over gegeven hebt zaterdag. Dat wist ik niet. Wel dat je een workshop ging geven maar niet dat het thema 'dromen' was. Bijzonder! Het ziet er inderdaad prachtig uit. Mooie afbeelding van Chagall heb je er ook voor gebruikt. Ik lees in het TM wel hoe de dag was! Groetjes, Elisabeth
Re: Dromen
Ja dat klopt. Het stond in de nieuwsbrieven, maar goed, dat moet je dan ook maar net zien. Ik zit nog helemaal in de sfeer, net of je er bij wijze van spreken bij was. Die droom was heel normaal. Maar het is wel toevallig. Het materiaal voor de droomcoaches is ietsje uitgebreider. Het was leuk.