berthevansoest (berthevansoest) wrote,
berthevansoest
berthevansoest

Alice pagina op Facebook van Baba Studio

Karen Mahony and Alex Ukolov, die samen de Baba Studio vormen, ontwerpen een Alice Tarot. Karen heeft een aparte pagina op Face Book gemaakt, waarop ze kaarten laat zien die net klaar zijn, en waarop ze van allerlei over het maken vertelt. Echt een aanrader om fan (lid) van de worden. Je maakt het maakproces mee, de gedachten erachter op een terloopse manier in de comments, en ook vooral ook het enthousiasme erover. Bij het maken van de Fairy Tale Tarot en de Victorian Romantic Tarot, twee andere tarotspelen van Baba Studio, deed Karen dit op Live Journal, in een weblog dat ze bijhield. Dat was toen heel leuk om te volgen. Om toegang te krijgen tot de Alice Tarot pagina op Facebook moet je wel even eerst zelf lid van Facebook worden...dat is wel weer een stap. Maar voor tarotliefhebbers gaat dit vast heel leuk worden! Op de Alice Tarot website staat een link naar Facebook.
Tags: alice tarot
Subscribe

 • Onderkant Kerkleraressenjurk

  Onderkant Kerkleraressenjurk, gemaakt voor de Nacht van de Theologie 2011, gemaakt om vrouwelijke theologes letterlijk zichtbaar te maken. De jurk…

 • Prints in spiegelbeeld

  Prints op papier in spiegelbeeld, worden uitgeknipt en later op een lap katoen gedrukt met een hete strijkbout. Dit is Theresia van Lisieux.

 • Hanger Catharina van Siena

  Hanger Catharina van Siena, op het tule, kerkleraressenjurk.

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments