berthevansoest (berthevansoest) wrote,
berthevansoest
berthevansoest

Virus in Heerenveen Natuurlijk


                     

We ontdekken dat de website van Heerenveen Natuurlijk virussen heeft. Heerenveen Natuurlijk is een tweejaarlijkse manifestatie van therapeuten op het gebied van gezondheid en persoonlijke groei. We organiseren het met vier vrouwen. 

Virussen. We zien dat het er niet één is, maar dat het meerdere zijn. Malware. Alles gewist en een nieuw wachtwoord, maar de melding blijft komen. We kunnen niet op de website. Niks helpt. Uiteindelijk ontdek ik dat de website opnieuw goedgekeurd moet worden door Google. Tjonge, ik schrijf een briefje op een pagina van Google over wat ik gedaan heb om het te verhelpen. Ik voel me een klein, betrapt schoolmeisje, terwijl ik toch echt de virussen er niet heb opgezet. En wie gaat dat nou lezen daar bij Google?    
Tags: heerenveen natuurlijk
Subscribe

 • Onderkant Kerkleraressenjurk

  Onderkant Kerkleraressenjurk, gemaakt voor de Nacht van de Theologie 2011, gemaakt om vrouwelijke theologes letterlijk zichtbaar te maken. De jurk…

 • Prints in spiegelbeeld

  Prints op papier in spiegelbeeld, worden uitgeknipt en later op een lap katoen gedrukt met een hete strijkbout. Dit is Theresia van Lisieux.

 • Hanger Catharina van Siena

  Hanger Catharina van Siena, op het tule, kerkleraressenjurk.

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments