berthevansoest (berthevansoest) wrote,
berthevansoest
berthevansoest

Najaarstrek

Vogels hebben energie nodig voor de najaarstrek. In bessen zit suiker. Als de najaarstrek van de vogels begint zijn beginnen de bessen rijp te worden. Sommige zijn in september eetbaar, andere pas in oktober, na de vorst. De bes die je hier zit is Bitterzoet. Deze bes verkleurt langzaam van groen naar oranje, naar rood en dan naar donkerrood. Als de bes donkerrood is, dan is hij eetbaar. Vraag voor een kaart: Wat voedt mij deze herfst? 

        

Ik trek de kaart Koningin van Bekers uit de Baroque Bohemian Cats’ Tarot. Dit is een rijk versierde kaart, een kaart van luxe en weelde, licht van kleur. Wat mij voedt deze herfst is het beseffen van de rijkdom en de mooie dingen waarmee ik omringd ben: Fijne mensen, lekker eten en mooie projecten waar ik aan meedoe.

Herfst dag tot dag
Tags: herfst, koningin van bekers
Subscribe

 • Onderkant Kerkleraressenjurk

  Onderkant Kerkleraressenjurk, gemaakt voor de Nacht van de Theologie 2011, gemaakt om vrouwelijke theologes letterlijk zichtbaar te maken. De jurk…

 • Prints in spiegelbeeld

  Prints op papier in spiegelbeeld, worden uitgeknipt en later op een lap katoen gedrukt met een hete strijkbout. Dit is Theresia van Lisieux.

 • Hanger Catharina van Siena

  Hanger Catharina van Siena, op het tule, kerkleraressenjurk.

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments