berthevansoest (berthevansoest) wrote,
berthevansoest
berthevansoest

Troonswisseling

“Ik dank u dat ik uw koningin mocht zijn”. Zo besloot de Koningin de toespraak waarin zij aankondigde afstand te doen van de troon.

We wensen Prins Willem Alexander en Maxima wijsheid toe en durf om het koningschap op hun eigen wijze vorm te geven, zoals Beatrix het anders deed dan haar moeder en Juliana anders dan haar moeder Wilhelmina.
We wensen hen toe dat ze plezier hebben met elkaar en hun kinderen Amalia, Alexia en Ariane, dat zij het beste in elkaar wakker roepen en dat ze bij elkaar blijven.
We hopen dat zij van ons houden, de pers verdragen, het land waardig vertegenwoordigen, meeleven in bange dagen en plezier hebben in de jaarlijkse koningsdag.

anp_22210095_grootjpeg_1_1

De Koningin met Prins Willem Alexander en Prinses Maxima afgelopen week in Singapore met kinderen van de Nederlandse gemeenschap.

Voor de website en Facebookpagina van Noorderlicht Breda, pioniersplek van de Protestantse Gemeente Breda.
Tags: gebeden, noorderlicht breda
Subscribe

 • Meisje met vlieger

  De wereld is van mij. Meisje met vlieger op het strand in Scheveningen

 • Treinstation Leerdam en Bussum

  Fiets in de trein van Heerenveen naar Leerdam. Van Leerdam op de fiets naar Driebergen. De volgende dag gaat de reis van Driebergen naar Bussum op de…

 • Dekemastate

  Het loopt tegen half augustus. De peren en appels zijn al heel mooi. De druiven hebben nog veel tijd nodig. Fruit in Dekemastate, een landhuis boven…

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments