berthevansoest (berthevansoest) wrote,
berthevansoest
berthevansoest

Sinterklaas

Vandaag komt Sinterklaas. Hij klopt aan de deur en laat een zak met cadeaus achter. Vraag voor een kaart: wat is mijn grootste geschenk?

       

Ik trek de Koningin van Staven.  Als je een kaart trekt is het belangrijk te letten wat je opvalt, dat heeft iets te zeggen. Mijn oog valt op verf en een kwast die naast de koningin op een tafeltje liggen (links). Erachter staat een kaars met twee geliefden verstrengeld in een omhelzing. En als ik verder kijk, zie ik meer schilderspullen.

Het afgelopen half jaar heb ik plezier gekregen in 'knutselen', plakken en knippen, iets zelf maken: de kerkleraressenjurk, een beplakt doosje, orakelkaarten voor een workshop, een adventskalender. Nog nooit heb ik zoveel zelf gemaakt. Deze kaart maakt me bewust van dit grote geschenk.
Tags: advent, koningin van staven, pearls of wisdom tarot
Subscribe

 • Mantra's op het perron

  Lodro, boeddhistische monnik, probeert naar Social Sunday in het Vondelpark te komen, maar heeft pech met de trein.

 • Joods gebedenboek

  David Gaillard bidt uit een Joods gebedenboek. Tijdens Social Sunday, bijeenkomst van relitweeps picknick in het Vondelpark.

 • In het Vondelpark

  Het lopen van de zonnespiraal, de weg naar het middelpunt van kerstmis en je eigen middelpunt. Tijdens de zomerbijeenkomst van Social Sunday in het…

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 2 comments