berthevansoest (berthevansoest) wrote,
berthevansoest
berthevansoest

Steiger in de avond

"Avondrust. Een steiger in de avond. Ik tel mijn passen naar het eind van de steiger. Bij iedere pas ben ik rustiger. Aan het eind van de stijger ben ik stil van binnen." Vraag om een kaart bij te trekken: Wat maakt mij stil van binnen?

       

Uit mijn nieuwe spel Tarot of the Magical Forest trek ik acht van bekers. De sfeer en opbouw van de kaart lijkt op de foto. De bekers hebben iets weg van de steigerpalen, de sfeer is dromerig en de aandacht gaat uit naar de verte, naar wat bijna uit zicht is. 

    

Met iedere stap wordt het beestje stiller en stiller. Hoe verder het weg komt van de opgestapelde bekers, het glitter en goud, de huslte en bustle van de dag, hoe meer het stilte in de weidsheid en in zichzelf ervaart. En ik ook.

Vraag uit: strand en zee met tarot
Tags: acht van bekers, strand en zee met tarot, tarot of the magical forest
Subscribe

 • Onderkant Kerkleraressenjurk

  Onderkant Kerkleraressenjurk, gemaakt voor de Nacht van de Theologie 2011, gemaakt om vrouwelijke theologes letterlijk zichtbaar te maken. De jurk…

 • Prints in spiegelbeeld

  Prints op papier in spiegelbeeld, worden uitgeknipt en later op een lap katoen gedrukt met een hete strijkbout. Dit is Theresia van Lisieux.

 • Hanger Catharina van Siena

  Hanger Catharina van Siena, op het tule, kerkleraressenjurk.

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments